Välkommen!

Bloggen återspeglar livet bakom kulisserna på Lykkeliam, som egenföretagare till en webbutik och vardagslivet med familjen. Lykkeliam ägs och drivs av två kvinnor mitt i livet. Nu tar vi chansen att uppfylla en dröm, följa en passion och ger oss ut på en spännande resa. Passionen till barnkläder är nyckeln till denna resa. Följ gärna med och dela vår resa mitt i livet.


23 feb. 2013

Mot nya utmaningar

Butiken upphör inom kort!


Inom kort kommer Lykkeliam.se att upphöra. Vi har bestämt oss för att lägga vår energin på andra saker i framtiden och väljer därför att avsluta företaget nu till våren. Vi vill passa på att tacka alla som någonsin har varit i kontakt med oss och vårt företag. Det har varit en speciell tid i våra liv med många personliga kontakter och trevliga bemötande. Vi har lärt oss många nya saker och ser med glädje framåt mot nya utmaningar.

Vi har en del barnkläder kvar på lager. Vi erbjuder därför ytterligare 20% rabatt på alla priser, inklusive reapriser. Som det ser ut nu kommer butiken att vara öppen mars ut. För att få den extra rabatten, ange koden 2013 i kassan så drar vi av 20% av priset.

Välkomna till vår utförsäljning...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar