Välkommen!

Bloggen återspeglar livet bakom kulisserna på Lykkeliam, som egenföretagare till en webbutik och vardagslivet med familjen. Lykkeliam ägs och drivs av två kvinnor mitt i livet. Nu tar vi chansen att uppfylla en dröm, följa en passion och ger oss ut på en spännande resa. Passionen till barnkläder är nyckeln till denna resa. Följ gärna med och dela vår resa mitt i livet.


6 okt. 2011

Höstmys i butiken





Hur kan vädret gå från 22 grader varmt och solsken till regn/rusk och risk för snöfall (källa: aftonbladet.se) på ett par dagar? Det kallas höst i Sverige...

Jag älskar höstens lite kyligare dagar och alla fina färger i naturen. Ett stort plus är att det återigen är socialt tillåtet att sitta inne framför TV och brasan istället för att pyssla i trädgården. Hösten och vintern har en helt annan mysfaktor än vad våren och sommaren har. 

När hösten kommer dyker även myskläderna på så fort jag kommer hem från arbetet. De är sådär lagom urtvättade och slitna. I barnens garderober hänger dock lite nya mjukisfavoriter. Det är så svårt att inte lockas av alla fina kläder när man dagligen omges av dem.
 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar