Välkommen!

Bloggen återspeglar livet bakom kulisserna på Lykkeliam, som egenföretagare till en webbutik och vardagslivet med familjen. Lykkeliam ägs och drivs av två kvinnor mitt i livet. Nu tar vi chansen att uppfylla en dröm, följa en passion och ger oss ut på en spännande resa. Passionen till barnkläder är nyckeln till denna resa. Följ gärna med och dela vår resa mitt i livet.


6 sep. 2011

Träning


Utbudet av olika träningsformer är inte speciellt stort i vårt lilla samhälle. Räknar man dessutom bort styrketräning och spinning blir det inte mycket kvar. Spinning är en träningsform som jag i och för sig bara provat en gång, men det var inget för mig. Så vad gör man? På med löparskorna och ut i skogen. Visst, detta fungerar väl suveränt under den ljusa delen av året. Men, inte är det väl meningen att kroppen ska förfalla resten av året? En kvällsrunda i en ödslig mörk skog är inte riktigt något som lockar en kroniskt mörkrädd tjej. 

En av mina bästa vänner har ganska nyligen startat upp en Yoga Studio och försökt få mig att börja träna hos henne. Jag har haft den ena ursäkten efter den andra. Främst för att jag har en sådan otroligt dålig balans och en föreställning av att det inte går ihop med Yoga. Lite prestationsångest kryper också på när jag tänker på träning i så små grupper. Men men, nu har jag bestämt mig. Jag har i alla fall anmält mig till nästa kurs. Ett steg i rätt riktning för att må bra i kropp och själ. 

Vad är era erfarenheter av Yoga?




 

1 kommentar: