Välkommen!

Bloggen återspeglar livet bakom kulisserna på Lykkeliam, som egenföretagare till en webbutik och vardagslivet med familjen. Lykkeliam ägs och drivs av två kvinnor mitt i livet. Nu tar vi chansen att uppfylla en dröm, följa en passion och ger oss ut på en spännande resa. Passionen till barnkläder är nyckeln till denna resa. Följ gärna med och dela vår resa mitt i livet.


5 nov. 2009

I Mollys strumplåda...

hittar man blommiga strumpor från MELTON. I hennes klädkammare hänger en mysig cardigan från PHISTER & PHILINA och ett par 7/8 jeans från CUPCAKE. Idag är Molly utrustad för mys och lek.


Strumporna är normala i storleken. De finns från storlek 17/19 till 27/30 och kostar 35:-. Phister & Philinas underbara caridigan är tillverkad i mjuk velour. Finns i storlek 1,5 år till 5 år och kostar 429:-. Den är något smal i storleken och man kan tänkas behöva gå upp en storlek. Matchande haremsbyxa finns! Jeansen är av lite pösigare modell med fina "lappar" på knäna. Normal i storleken. Jeansen har varit väldigt populära och finns endast kvar i enstaka storlekar. De har ett pris på 325:-.

1 kommentar: